Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Gnomon Informatics S.A.
Gnomon Informatics S.A.
Contact Info

Διεύθυνση : Αντώνη Τρίτση 21, Πυλαία, 57001, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο : +30 210 7001635

Education

Εταιρικό Προφίλ:

Η GNOMON INFORMATICS S.A. είναι μια καινοτόμα εταιρεία με έδρα στη Θεσσαλονίκη. Παρέχει ψηφιακές λύσεις για την ενδυνάμωση των ασθενών και την υποβοηθούμενη διαβίωση. Με 25 έτη εμπειρία στην ανάπτυξη λογισμικού, συμμετέχει παράλληλα σε μια πληθώρα εθνικών και ευρωπαϊκών ερευνητικών έργων. 

Η Gnomon Informatics είναι ο δημιουργός του eHealthPass, της πλατφόρμας με επίκεντρο τον ασθενή που επιτρέπει την απρόσκοπτη ροή δεδομένων στα διάφορα συστήματα αλλά και στο cloud. Η αποστολή της Gnomon είναι να αναπτύξει καινοτόμα προϊόντα πληροφορικής και να παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες για την υλοποίηση και παράδοση αξιόπιστων επιχειρηματικών συστημάτων και λύσεων στους πελάτες της. Όραμα της εταιρείας αποτελεί η ψηφιοποίηση των κλάδων της υγειονομικής περίθαλψης, ασφάλισης και κοινωνικής πρόνοιας.

 

Παρεχόμενες υπηρεσίες/προϊόντα

  • Λύσεις eHealth με έμφαση στη διαλειτουργικότητα
  • Δημιουργία τεχνολογιών, λύσεων και υπηρεσιών με επίκεντρο την υποβοηθούμενη διαβίωση ατόμων τρίτης ηλικίας
  • Ανάπτυξη λογισμικού

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.