Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εκπαίδευση

Eκπαίδευση

Διάδοση γνώσεων και βέλτιστων πρακτικών.

Μέσω του Σχηματισμού IsZEB προσφέρονται συνεχείς δυνατότητες εκπαίδευσης και κατάρτισης για τους επαγγελματίες του κλάδου. Σεμινάρια, εργαστήρια και συνέδρια με σκοπό την προώθηση των βέλτιστων πρακτικών του κατασκευαστικού κλαδου, τη διάδοση των τεχνολογικών εξελίξεων, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, με επιδείξεις σε πραγματικό χρόνο και εφαρμογές σε εξειδικευμένες εγκαταστάσεις, είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που προσφέρονται.

 

Μέσω της διαρκούς αλληλεπίδρασης τόσο με το οικοσύστημα όσο και με δημόσιους φορείς και αρχές, ο Σχηματισμός IsZEB προσαρμόζει και εξελίσσει συνεχώς το υλικό εκπαίδευσης και κατάρτισης, ωστε να αντικατοπτρίζει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες του κατασκευαστικού κλάδου

Διαθέσιμες Εκπαιδευτικές Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις & workshops σύγχρονης και ασύγχρονης κατάρτισης από εξειδικευμένους επαγγελματίες της αγοράς. Ενισχύστε στην πράξη τις δεξιότητές σας με άμεσα εφαρμόσιμες γνώσεις στον επαγγελματικό σας κλάδο. 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για μελλοντικά εκπαιδευτικά προγράμματα

Εφόσον δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμη ημερομηνία για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ενημερωθείτε πρώτοι για τις νέες ημερομηνίες.

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.