Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

The IsZEB container

Το Container – Έκθεμα ISZEB

Η ποιότητα ζωής μας είναι άμεσα συνυφασμένη με τα κτίρια που ζούμε και εργαζόμαστε. Το IsZEB παρουσιάζει το Έκθεμα ως παράδειγμα βιώσιμης κατασκευής, που ενσωματώνει καινοτόμες τεχνολογίες για έξυπνα και ενεργειακά αποδοτικά κτίρια. Σε έναν κόσμο που αντιμετωπίζει την κλιματική αλλαγή, η ανάγκη για "πράσινα" κτίρια είναι πιεστική, και ο κλάδος των κατασκευών πρέπει να συμβάλει στην εξοικονόμηση ενέργειας και στη βέλτιστη χρήση πόρων.

Ο βασικός πυλώνας του IsZEB αφορά στην έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων και ψηφιακών εφαρμογών για κτιριακές υποδομές. Ο κατασκευαστικός τομέας, σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι από τους κλάδους που τείνουν λιγότερο να εφαρμόζουν νέες ψηφιακές τεχνολογίες. Επίσης, το χάσμα ανάμεσα στην έρευνα και την εφαρμογή της στην αγορά, είναι εμφανές, ιδίως σε κλάδους που μέχρι πρότινος βασίζονταν μόνο σε «παραδοσιακές» μεθόδους. Έτσι, η κατασκευή του IsZEB έχει μέλημα την:

  • Ενημέρωση του ευρύτερου κοινoύ για καινοτόμες εφαρμογές και τεχνολογίες γύρω από τα έξυπνα και ενεργειακά αποδοτικά κτίρια
  • Επίδειξη δυνατοτήτων μείωσης ενεργειακού κόστους εγκαταστάσεων κτιρίου. Παραδείγματος χάριν, δυνατότητα ελαχιστοποίησης άσκοπης χρήσης φωτισμού, θέρμανσης, ψύξης, κλπ.
  • Βελτιστοποίηση της απόδοσης λειτουργίας των η/μ εγκαταστάσεων και της λειτουργικής συντήρησης ενός κτιρίου
  • Προώθηση εφαρμογής σύγχρονων προτύπων συνολικής διαχείρισης ενέργειας και συστημάτων ηλεκτρονικού εξοπλισμού
  • Σφαιρική κατανόηση τρόπου λειτουργίας κτιρίων από τους χρήστες και οφελών έξυπνων τεχνολογιών
  • Παρακίνηση καταναλωτών προκειμένου να επενδύσουν στις έξυπνες τεχνολογίες και σε συστήματα Α.Π.Ε.

Μάθε περισσότερα για το IsZEB Smart container στο νέο μας βίντεο!

Το Έκθεμα του IsZEB

Architectural Photographer: Karen Gkiounasian
Study and Construction: OFFICETWENTYFIVEARCHITECTS

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις τεχνολογίες που ενσωματώνονται στο Έκθεμα;

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.