Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

IsZEB Team

Όραμα, Υψηλές Αξίες & Τεχνογνωσία

Στο IsZEB αποτελούμαστε από ανθρώπους με εξειδικευμένη γνώση και υψηλή κατάρτιση σε διαφορετικούς κλάδους και τομείς. Προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες για όλους, πιστεύουμε στη μοναδικότητα των ανθρώπων μας και επενδύουμε στα δυνατά τους σημεία. Μέσα από ένα δημιουργικό και συνεργατικό περιβάλλον, δίνουμε σε όλους χώρο να εξελιχθούν και να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό κάθε μέρα.

Οι Άνθρωποί μας

Γνωρίστε την ομάδα του IsZEB

Αστέριος Τζίργας

Συντονιστής

a.tzirgas@iszeb.gr

Ο Αστέριος Τζίργας είναι ο Συντονιστής του IsZEB. Είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ενέργεια (MSc In Energy, Heriot Watt University). Είναι Ενεργειακός Ελεγκτής Γ’ Τάξης, Ενεργειακός Επιθεωρητής, κάτοχος Μελετητικού Πτυχίου και μέλος του Διεθνούς Φορέα Association of Energy Engineers (AEE) από τον οποίο κατέχει και τον τίτλο του Certified Energy Auditor (CEAI). Διαθέτει περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρία με διαρκή ακαδημαϊκή και επαγγελματική εξέλιξη, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σε ό,τι αφορά την υλοποίηση μηχανολογικών μελετών, την παροχή συμβουλών και τη διαχείριση έργων στον τομέα της ενέργειας και της ενεργειακής απόδοσης. Οι κύριες δραστηριότητές του επικεντρώνονται στον κτιριακό τομέα, κυρίως στον ενεργειακό έλεγχο και επιθεωρήσεις σε κτίρια και βιομηχανικές υποδομές, στην εφαρμογή των Οδηγιών της Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων, στις αξιολογήσεις και προσδιορισμό μέτρων αύξησης της ενεργειακής απόδοσης και της ορθής ενεργειακής διαχείρισης σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Κατερίνα Μανωλοπούλου

Υπεύθυνη Μάρκετιγνκ & Επικοινωνίας

k.manolopoulou@iszeb.gr

Η Κατερίνα Μανωλοπούλου είναι η Υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του IsZEB. Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών, με μεταπτυχιακό στην Πληροφορική & Διοίκηση. Έχει εμπειρία στον βιομηχανικό/εμπορικό κλάδο ως στέλεχος Marketing επάνω στην ανάπτυξη, εκτέλεση και παρακολούθηση ετήσιων σχεδίων μάρκετινγκ, τη διοργάνωση και το συντονισμό εκδηλώσεων (εκθέσεις & εταιρικές εκδηλώσεις), το σχεδιασμό και την εφαρμογή στρατηγικών ψηφιακού μάρκετινγκ, τη δημιουργία & διαχείριση περιεχομένου & υλικών (έντυπο & ψηφιακό), τη δημιουργία & διαχείριση του πλάνου της εταιρικής εικόνας και την αξιολόγηση της απόδοσης & δημιουργία αναφορών.

Βασίλης Σούλιος

EU Project Manager

v.soulios@iszeb.gr

Ο Δρ. Βασίλης Σούλιος είναι Project Manager του IsZEB για τα ερευνητικά έργα, χρηματοδοτούμενα από την ΕΕ. Συμβάλλει στην ανάπτυξη ενός κορυφαίου πιστοποιητικού απόδοσης κτιρίων. Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος Πολιτικού Μηχανικού από το AAU και ακολούθησε το πρόγραμμα InnoEnergy PhD school. Είναι επίσης κάτοχος MSc στα Ενεργειακά Συστήματα από το IHU και διπλώματος Πολεοδομίας και Χωροταξίας από το ΑΠΘ. Τα τελευταία 6+ χρόνια το ενδιαφέρον του είναι στον κτιριακό τομέα και έχει αποκτήσει διεθνή εμπειρία στους τομείς των οικοδομικών υλικών, της εξοικονόμησης ενέργειας, της ανακαίνισης κτιρίων, της φυσικής των κτιρίων και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Δημήτρης Ζεγγίνης

Συνεργάτης διαχείρισης R&D προγραμμάτων

d.zegginis@iszeb.gr

Ο Ζεγγίνης Δημήτριος είναι ερευνητικός συνεργάτης διαχείρισης R&D προγραμμάτων του IsZEB. Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) με ειδικότητα στον τομέα της Επιστήμης και Τεχνολογίας των Κατασκευών. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 5 ετών έχει εργαστεί ως ερευνητικός συνεργάτης στο Εργαστήριο Οικοδομικής και Φυσικής των Κτιρίων του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. και τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και Ενεργειακής Τεχνολογίας του Oslo Metropolitan University. Έχει εργαστεί επίσης ως μελετητής και επιβλέπων μηχανικός για Ελληνικές και Γερμανικές εταιρίες. Η κύρια επαγγελματική και ερευνητική δραστηριότητά του αφορά την ενεργειακή αποδοτικότητα, βιωσιμότητα και ευφυή ετοιμότητα των κτιρίων.

Χριστίνα Δημητρίου

Διοικητική - Συμβουλευτική υποστήριξη

c.dimitriou@iszeb.gr

Η Χριστίνα Δημητρίου είναι υπεύθυνη για τη διοικητική - συμβουλευτική υποστήριξη του IsZEB και την επίβλεψη του οικονομικού τμήματος έχοντας επαγγελματικό και ακαδημαϊκό υπόβαθρο στους τομείς της ενέργειας και των οικονομικών. Είναι απόφοιτη του Οικονομικού τμήματος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ) με εξειδίκευση στην Διοίκηση των Επιχειρήσεων και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών πάνω στην Ενέργεια και τα Χρηματοοικονομικά (MSc in Energy and Finance) του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας (IHU). Τα τελευταία 5+ χρόνια έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα ως υπεύθυνη οικονομικών σε τεχνικές-κατασκευαστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε τομείς της ενέργειας. Έχει εμπειρία στην χρηματοοικονομική και λογιστική παρακολούθηση, σύνταξη προϋπολογισμών, τα τραπεζικά ζητήματα και την διαχείριση οικονομικών πόρων.

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.