Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

IsZEB Team

Όραμα, Υψηλές Αξίες & Τεχνογνωσία

Στο IsZEB αποτελούμαστε από ανθρώπους με εξειδικευμένη γνώση και υψηλή κατάρτιση σε διαφορετικούς κλάδους και τομείς. Προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες για όλους, πιστεύουμε στη μοναδικότητα των ανθρώπων μας και επενδύουμε στα δυνατά τους σημεία. Μέσα από ένα δημιουργικό και συνεργατικό περιβάλλον, δίνουμε σε όλους χώρο να εξελιχθούν και να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό κάθε μέρα.

Οι Άνθρωποί μας

Γνωρίστε την ομάδα του IsZEB

Ζωή Μπουτοπούλου

Συντονιστής

z.boutopoulou@iszeb.gr

Η Ζωή Μπουτοπούλου είναι η Συντονίστρια του IsZEB DIH. Είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΔΠΘ. Έχει εμπειρία σε ερευνητικά έργα σε θέματα ενέργειας και ηλεκτροκίνησης. Έχει εργαστεί ως μηχανικός του Τμήματος Μελετών και Υλοποίησης έργων του ΕΚΕΤΑ, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση του έργου ΕΚΕΤΑ 2.0, με στόχο την επιτυχή υποβολή πρότασης χρηματοδότησης ύψους 33 εκ. ευρώ, για αναπτυχθούν πρωτοποριακές υποδομές για έρευνα και τεχνολογία, δίνοντας έμφαση στην υιοθέτηση των αρχών βιοκλιματικού σχεδιασμού, λαμβάνοντας υπόψη παράλληλα όλους τους πυλώνες βιωσιμότητας (ESG). Έχει οριστεί Υπεύθυνη Ενεργειακών Υποδομών και Εγκαταστάσεων του ΕΚΕΤΑ, με στόχο τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας και τη σύμπλευση με τους εθνικούς και ευρωπαϊκούς στόχους για το κλίμα.

Κατερίνα Μανωλοπούλου

Υπεύθυνη Μάρκετιγνκ & Επικοινωνίας

k.manolopoulou@iszeb.gr

Η Κατερίνα Μανωλοπούλου είναι η Υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του IsZEB. Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών, με μεταπτυχιακό στην Πληροφορική & Διοίκηση. Έχει εμπειρία στον βιομηχανικό/εμπορικό κλάδο ως στέλεχος Marketing επάνω στην ανάπτυξη, εκτέλεση και παρακολούθηση ετήσιων σχεδίων μάρκετινγκ, τη διοργάνωση και το συντονισμό εκδηλώσεων (εκθέσεις & εταιρικές εκδηλώσεις), το σχεδιασμό και την εφαρμογή στρατηγικών ψηφιακού μάρκετινγκ, τη δημιουργία & διαχείριση περιεχομένου & υλικών (έντυπο & ψηφιακό), τη δημιουργία & διαχείριση του πλάνου της εταιρικής εικόνας και την αξιολόγηση της απόδοσης & δημιουργία αναφορών.

Αφροδίτη Ζαμανίδου

EU Project Manager

a.zamanidou@iszeb.gr

H Αφροδίτη Ζαμανίδου είναι η υπεύθυνη διαχείρισης των ευρωπαϊκών ερευνητικών έργων. Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ, απόφοιτος του διατμηματικού μεταπτυχιακού «Δίκαιο & Μηχανική της Ενέργειας» του ΑΠΘ και υπ. διδάκτωρ του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Έχει εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης στο Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων του ΕΚΕΤΑ (2019-2022). Στα πλαίσια της διδακτορικής της διατριβής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει σε πληθώρα ευρωπαϊκών ερευνητικών έργων με αντικείμενο τα έξυπνα ενεργειακά συστήματα κατά την απανθρακοποίηση. Τα επιστημονικά της ενδιαφέροντα εντοπίζονται στον τομέα της απανθρακοποίησης των ενεργειακών συστημάτων, της εφαρμογής μοντέλων βαθιάς μηχανικής μάθησης και της πρόβλεψης και βέλτιστης διαχείρισης της ενέργειας. Από το 2016 έχει εργαστεί ως Πολιτικός Μηχανικός σε μελέτες ιδιωτικών έργων.

Χριστίνα Μυκονίου

Συνεργάτης διαχείρισης R&D προγραμμάτων

c.mykoniou@iszeb.gr

Η Χριστίνα Μυκονίου είναι Ερευνητικός Συνεργάτης Διαχείρισης R&D Προγραμμάτων του IsZEB και Συνεργάτης Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Ερευνητικών Έργων. Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον Αντισεισμικό Σχεδιασμό Τεχνικών Έργων. Είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών, κάτοχος μελετητικού πτυχίου και διαθέτει περισσότερα από 10 χρόνια εργασιακής εμπειρίας τόσο στην εκπόνηση (αρχιτεκτονικών, στατικών, η/μ) μελετών δημόσιων και ιδιωτικών έργων, όσο και στην οργάνωση γραφείου και εργοταξίου. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές μελέτες ενεργειακών αναβαθμίσεων δημόσιων κτιριακών συγκροτημάτων και εξειδικεύεται στη διαχείριση έργων, παροχή συμβουλών, ανάπτυξη υπολογιστικών εργαλείων και συγγραφή τεχνικών οδηγιών στον τομέα των Έξυπνων και Ενεργειακά Αποδοτικών Κτιρίων.

Πηνελόπη Βαλιούλη

EU Projects Research Engineer

p.valiouli@iszeb.gr

Η Πηνελόπη Βαλιούλη είναι συνεργάτης διαχείρισης των Ευρωπαϊκών ερευνητικών έργων. Είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΠΘ και απόφοιτος του μεταπτυχιακού «Προστασία Περιβάλλοντος και Βιώσιμη Ανάπτυξη» του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 5 ετών έχει εργαστεί ως ερευνητικός συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας πάνω στην ενεργειακή αναβάθμιση δημόσιων κτιρίων. Έχει εργαστεί επίσης και ως μηχανικός σε Κατασκευαστικές – Τεχνικές εταιρίες στη Θεσσαλονίκη πάνω σε μηχανολογικές μελέτες δημόσιων και ιδιωτικών έργων. Οι κύριες δραστηριότητες της επικεντρώνονται στις ενεργειακές μελέτες, στα ενεργειακά πιστοποιητικά, στη μελέτη θερμικών ψυκτικών – φορτίων και στην ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων.

Ευάγγελος Σακαλάκης

Βοηθός Έρευνας

v.sakalakis@iszeb.gr

Ο Ευάγγελος Σακαλάκης είναι προγραμματιστής και βοηθός έρευνας των Ευρωπαϊκών ερευνητικών έργων του IsZEB. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ, με κατεύθυνση “Δίκτυα - Επικοινωνίες και Αρχιτεκτονική Συστημάτων”. Κατά την διάρκεια των τελευταίων 2 χρόνων έχει ερευνήσει την Ιδιωτικότητα των 5G δικτύων, ολοκληρώνοντας έτσι τη διπλωματική του εργασία. Επιπρόσθετα, υπηρέτησε ως μέλος της Διεύθυνσης «Ερευνάς και Πληροφορικής» (Research & Informatics) κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας.

Βασιλική Στραπάτσα

Διοικητική - Συμβουλευτική υποστήριξη

v.strapatsa@iszeb.gr

Η Βασιλική Στραπάτσα είναι υπεύθυνη για τη διοικητική - συμβουλευτική υποστήριξη του IsZEB και την επίβλεψη του οικονομικού τμήματος. Είναι απόφοιτη του Οικονομικού τμήματος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση «Ανάπτυξης και Προγραμματισμού», αλλά και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην τραπεζική και Χρηματοοικονομική (MSc in Finance and Banking) του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (IHU). Τα τελευταία έξι χρόνια έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, στο οικονομικό τμήμα οργανισμού διαχείρισης ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Οι αρμοδιότητες της περιλαμβάναν την παρακολούθηση του προϋπολογισμού, τη σύνταξη αναφορών καθώς και τη λογιστική και διοικητική υποστήριξη του τμήματος.

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.