Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Συμμετέχουμε στο Innovent Forum

Συμμετέχουμε στο Innovent Forum 2023

Το Innovent Forum προωθεί και αναδεικνύει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που αναπτύχθηκαν από εταιρίες, ερευνητικά κέντρα και Πανεπιστήμια της Ελλάδας, με στόχο την αξιοποίηση τους μέσα από τη δικτύωση και τη συνεργασία.​ Πρόκειται για μια πλατφόρμα διασύνδεσης επιχειρήσεων και ερευνητικών οργανισμών, η οποία θα ενισχύσει την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών και θα εμπνεύσει την κοινωνία. Παράλληλα, αποτελεί την αφετηρία ενός διαλόγου για την εξέλιξη της καινοτομίας σε καίριους τομείς της σημερινής κοινωνίας της Ελλάδας.

Το Innovent Forum διοργανώνεται από το JOIST με συνδιοργανωτές το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η συμμετοχή του IsZEB

To IsZEB συμμετέχει στις ομιλίες της εκδήλωσης, παρουσιάζοντας το θέμα "Ευφυΐα και Ενεργειακή Αποδοτικότητα στα Κτίρια: Πρότυπο IsZEB, Ψηφιακή Πλατφόρμα IsZEB Hub και Ερευνητικές δράσεις", κατά τη διάρκεια του οποίου θα αναλυθούν όλες τις δράσεις αλλά και οι προσφερόμενες υπηρεσίες του Σχηματισμού. Ταυτόχρονα, το IsZEB θα έχει και δικό του περίπτερο όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενώς για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του γύρω από τον ευρύτερο κατασκευαστικο κλάδο. 

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.