Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Συμμετέχουμε στο BIM Conference 2022

Συμμετέχουμε Στο "BIM Conference 2022"

Το IsZEB Στο BIM Conference 2022

To IsZEB χορηγός στο συνέδριο BIM Conference, το οποίο διεξάγεται στις 12 Οκτωβρίου 2022. 

Παράλληλα, θα υπάρξει και ομιλία με θέμα «Η εφαρμογή του BIM στην Ενεργειακή Απόδοση και Ευφυία των Κτιρίων», η οποία εντάσσεται στην ενότητα «ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ BIM ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ» του προγράμματος (https://www.bimconference.gr/agenda/)

Το Συνέδριο

Το συνέδριο θα εκτυλιχθεί σε θεματικές ενότητες με πάνελ συζήτησης και case studies. Μεταξύ άλλων θα συζητηθούν οι απαραίτητες θεσμικές αλλαγές για την υιοθέτηση του ΒΙΜ στην Ελλάδα, οι προϋποθέσεις υιοθέτησής του από την κατασκευαστική βιομηχανία, καθώς και τα τεχνικά και εκπαιδευτικά εργαλεία μέσω των οποίων θα επιτευχθεί η ομαλή ψηφιακή μετάβαση του οικοσυστήματος των κατασκευών. Επιπλέον, θα γίνει αναφορά στη θεματική του Digital Twin Construction, ενώ θα παρουσιαστούν και case studies από έργα ορόσημα με τη χρήση ΒΙΜ.

Περισσότερες Πληροφορίες:

Ημερομηνία: 12 Οκτωβρίου 2022

Τοποθεσία: Αμφιθέατρο OTE Academy 

Ατζέντα: https://www.bimconference.gr/agenda/

The BIM Conference: https://www.bimconference.gr/

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.