Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Συμμετέχουμε στην έκθεση Οικοδομή 2022

Συμμετέχουμε στην εκθεση Οικοδομή 2022

Ο Συνεργατικός Σχηματισμός IsZEB θα λάβει μέρος στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2022, η οποία διεξάγεται από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Εκπρόσωποι του IsZEB θα βρίσκονται στο Hall 3 – Stand Α3 για να σας ενημερώσουν για τις προσφερόμενες υπηρεσίες, καθώς και το έργο του Σχηματισμού, με έμφαση στις νέες τεχνολογίες, την ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών, τη δικτύωση και την απόκτηση καινοτόμων γνώσεων, γύρω από τον κατασκευαστικό κλάδο.

Οικοδομή: Η εξειδικευμένη επαγγελματική έκθεση του κλάδου των κατασκευών

Η έκθεση αποτελεί μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις του κατασκευαστικού κλάδου της χώρας προσανατολισμένη στους επαγγελματίες και στην εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων. Στόχος της είναι να προσφέρει στην αγορά ένα εμπορικό εργαλείο αντάξιο της δυναμικής του κλάδου της χώρας και να αποτελέσει τη σημαντικότερη πλατφόρμα συνεργασιών των επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής.

Ωράριο λειτουργίας:

Παρασκευή 14/10 έως Κυριακή16/10: 10.00 πμ - 19.00 μμ

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.