Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Συμμετέχουμε στην 86η ΔΕΘ

Συμμετέχουμε στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2022

Ο Συνεργατικός Σχηματισμός IsZEB συμμετέχει στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα διεξαχθεί από τις 10 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου 2022. 

Στο σταντ του IsZEB θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις προσφερόμενες υπηρεσίες καθώς και το έργο του Σχηματισμού, με έμφαση στις νέες τεχνολογίες, την ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών, τη δικτύωση και την απόκτηση καινοτόμων γνώσεων.

Οι στόχοι της 86ης ΔΕΘ

Η 86η ΔΕΘ διοργανώνεται με ορίζοντα τις νέες πραγματικότητες στην παγκόσμια οικονομία, το μεταβαλλόμενο περιβάλλον στους τομείς υγείας και ενέργειας, αλλά και τις καλπάζουσες εξελίξεις στην τεχνολογία. Ταυτόχρονα, εστιάζει το ενδιαφέρον της και στην περιφερειακή ανάπτυξη μέσα από το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας, την πράσινη ανάπτυξη και  στις νέες τεχνολογίες προσκαλώντας τους εκθέτες να παρουσιάσουν καινοτόμες υπηρεσίες και πρακτικές, με σκοπό να αναδειχτούν και να εφαρμοστούν στην ελληνική αγορά. 

Βρείτε Μας

Περίπτερο 10 - Στάντ 22

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.