Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
BIM webinar from InCube project

Νεό webinar με επίκεντρο το BIM από το InCube Project

Προσκαλούμε αρχιτέκτονες, μηχανικούς και επαγγελματίες του κλάδου των κατασκευών να συμμετάσχουν στο επερχόμενο διαδικτυακό σεμινάριο του έργου InCUBE Project EU, το οποίο επικεντρώνεται στον αντίκτυπο του Building Information Modelling (BIM) στον κατασκευαστικό κλάδο.

Κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου με τίτλο "Building Information Modelling: Transforming Renovation in the Construction Industry", οι εταίροι του έργου θα παρουσιάσουν πρωτοποριακές λύσεις με επίκεντρο το BIM, που αναπτύσσονται επί του παρόντος στο πλαίσιο του έργου InCUBE, και είναι προσαρμοσμένες για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και την αξιοποίηση των ευκαιριών στην ανακαίνιση κτιρίων, με ιδιαίτερη έμφαση στην ενίσχυση της (ενεργειακής) αποδοτικότητας, τον εξορθολογισμό του συντονισμού, την ελαχιστοποίηση των σφαλμάτων, την αποτελεσματική διαχείριση του κόστους και, τελικά, τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

12 Δεκεμβρίου 2023
14:30-15:30 CET

Εγγραφές ΕΔΩ

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.