Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Το Έκθεμα του IsZEB

Νέο video για το Έκθεμα του IsZEB

Σε πρώτη προτεραιότητα, σε παγκόσμιο επίπεδο, βρίσκεται η ενεργειακή θωράκιση των κατοικιών και η διασφάλιση του βιοκλιματικού χαρακτήρα τους. Πρόκειται για χαρακτηριστικά που επηρεάζουν άμεσα την ευεξία των ενοίκων τους, αλλά και το ύψος των δαπανών που καταβάλουν και θέρμανση και ψύξη.

Στο πλαίσιο αυτό, το IsZEB Cluster, το προηγούμενο διάστημα προχώρησε στην κατασκευή του Εκθέματος IsZEB, το οποίο αποτελεί ένα πρωτοποριακό παράδειγμα βιώσιμης κατασκευής, συνδυάζοντας καινοτόμες τεχνολογίες και προσεγγίσεις για τη δημιουργία έξυπνων και ενεργειακά αποδοτικών κτιρίων.

Σε έναν κόσμο που καλείται να αντιμετωπίσει την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της χρόνιας και ασύστολης εκμετάλλευσης του φυσικού πλούτου, η ανάγκη για «πράσινα» κτίρια είναι πιεστική.

Ο κλάδος των κατασκευών οφείλει να αναλάβει ενεργό ρόλο στην προσπάθεια για εξοικονόμηση ενέργειας και βέλτιστη χρήση πόρων. Πως μπορούν οι νέες κτιριακές υποδομές, αλλά και οι υφιστάμενες, να συμβάλλουν στη διατήρηση του μικροκλίματος, την προστασία του περιβάλλοντος, με τις ολοένα αυξανόμενες ενεργειακές απαιτήσεις των ενοίκων τους; 

Το IsZEB αντιλαμβάνεται αυτή τη σύνδεση και δημιουργεί το Έκθεμα ως παράδειγμα που προωθεί τη βιώσιμη κατασκευή. Το κτίριο δεν αντιπροσωπεύει μόνο μια φυσική δομή, αλλά μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη δημιουργία ενός χώρου κατοικίας που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες διαβίωσης, με μειωμένο αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Μάθετε περισσότερα για το Έκθεμα στο νέο μας video!

Το Έκθεμα του IsZEB

 

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.