Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
IsZEB Sponsor Of The Energy Efficiency In Buildings Conference

Το IsZEB Χορηγός στο Energy Efficiency in Buildings Conference

To IsZEB είναι χορηγός στο Energy Efficiency in Buildings Conference, το οποίο θα λάβει χώρα την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου, στην Αθήνα. 

Ο Σχηματισμός IsZEB θα λάβει μέρος και στις ομιλίες του συνεδρίου παρουσιάζοντας το θέμα:

«Ευφυΐα και Ενεργειακή Αποδοτικότητα στα κτίρια: Το πρότυπο IsZEB & τα καινοτόμα εργαλεία μέσω του IsZEB HUB για τον κατασκευαστικό κλάδο».

Αναλυτικότερα, θα παρουσιάσει το "Πρότυπο IsZEΒ" το οποίο αποτελεί ένα δυναμικό πλαίσιο αναφοράς για Ενεργειακά Αποδοτικά και Έξυπνα κτίρια, με στόχο την αξιολόγηση, την παροχή κατευθυντήριων γραμμών και την ανάδειξη λύσεων για την αναβάθμιση των κτιρίων, σε συνδυασμό με την παροχή καινοτόμων λογισμικών μέσω της online πλατφόρμας «IsZEB Hub».

Το συνέδριο

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα μιλήσουν πάνω από 30 ομιλητές που εξειδικεύονται στην Ενεργειακή Αποδοτικότητα Κτιρίων. Στόχος του είναι να αναδείξει τις νέες τεχνολογίες, τα εργαλεία (χρηματοδοτικά και τεχνικά), τα προγράμματα και τις νέες τάσεις από το Σχεδιασμό στη Κατασκευή για την Ενεργειακή Αποδοτικότητα στην Αναβάθμιση και την Νέα Κατασκευή.

Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος, του Υπουργείου Ανάπτυξης, του ΤΕΕ και υπό την Τιμητική Υποστήριξη των ΕΙΠΑΚ, ΕΣΒΥΚ, ΙΕΝΕ, ΚΑΠΕ, ΠΕΔΜΗΕΔΕ, ΠΕΔΜΕΔΕ, ΠΟΜΙΔΑ, ΣΑΤΕ, ΣΕΓΜ και του SBC. 

Σε ποιους απευθύνεται

● Στελέχη Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Αειφόρου Ανάπτυξης ● Αρχιτέκτονες – Πολιτικοί Μηχανικοί ● Μηχανικοί Περιβάλλοντος & Σύμβουλοι ● Ενεργειακοί Επιθεωρητές ● Επιχειρηματίες και Στελέχη Εταιριών Παροχής Υπηρεσιών, Τεχνολογιών & Λύσεων Ενεργειακής Διαχείρισης ● Υπεύθυνοι Ενεργειακής Διαχείρισης ● Στελέχη Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Αειφόρου Ανάπτυξης ● Στελέχη Διαχείρισης Εγκαταστάσεων ● Στελέχη Διεύθυνσης Λειτουργίας

Περισσότερες πληροφορίες

https://www.energyefficiencyconference.gr/buildings/
 

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.