Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
evnow: The new member of IsZEB

Evnow: Το νέο μέλος του Συνεργατικού Σχηματισμού IsZEB

Η εταιρεία evnow, εντάχθηκε ως μέλος στο οικοσύστημα του Συνεργατικού Σχηματισμού IsZEB. Το γεγονός αυτό ενισχύει τη δυναμική του οικοσυστήματος, με σκοπό - μεταξύ άλλων - την από κοινού αξιοποίηση της εμπειρίας και της εξειδίκευσης των δύο μερών. Απώτερος στόχος είναι να προαχθεί τόσο ο κλάδος της Ηλεκτροκίνησης όσο και ο ευρύτερος κατασκευαστικός κλάδος, μέσω της δημιουργίας νέων ευκαιριών αλλά και συνεργασιών.

Το προφίλ & οι υπηρεσίες της evnow: 

Η evnow είναι μια καινοτόμος εταιρεία που οδηγεί τις εξελίξεις στην EV εποχή, φέρνοντας το μέλλον της ηλεκτροκίνησης, σήμερα. Στόχος της είναι η διάδοση της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα αφήνοντας ένα πράσινο αποτύπωμα σε όλες τις ενέργειές της – για έναν πλανήτη χωρίς ρύπους. Επιπλέον, είναι ο επίσημος μεταπωλητής στην Ελλάδα των μεγαλύτερων διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών παραγωγής φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων όπως η Wallbox, Alfen, Ecotap, Alpitronic-Hypercharger & Efacec.

Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε ιδιώτη και επαγγελματία για φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων, που περιλαμβάνουν προμήθεια, εγκατάσταση-λειτουργία φορτιστών καθώς και την τεχνική υποστήριξη τους μέσω εξειδικευμένων συνεργατών της evnow σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για την evnow μπορείτε να βρείτε στο προφίλ της. 

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.