Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ARCTUS - A new innovative project

ARCTUS: Το νέο πρότζεκτ της Κλιμαμηχανικής & του IsZEB

Το IsZEB δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην υποστήριξη των Ιδρυτικών Εταίρων του, με στόχο τη δημιουργία καινοτόμων έργων. Προς αυτήν την κατεύθυνση, η Κλιμαμηχανική με την βοήθεια του IsZEB, δημιουργήσε μια νέα ερευνητική πρόταση για την 2η Ανοιχτή Πρόσκληση του Ευρωπαϊκού ερευνητικού έργου EUHubs4Data.

Κατά τη διάρκεια της Ανοιχτής Πρόσκλησης του EUHubs4Data, κατατέθηκαν συνολικά 78 προτάσεις από 21 χώρες. Η πρόταση ARCTUS, η οποία δημιουργήθηκε και κατατέθηκε από την Κλιμαμηχανική με την βοήθεια του IsZEB, ήταν ανάμεσα στις 14 προτάσεις που πέρασαν επιτυχώς στη φάση της χρηματοδότησης και της υλοποίησης. 

Το ερευνητικό έργο ARCTUS αφορά την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων στον τομέα της επαγγελματικής ψύξης, με βάση την Τεχνητή Νοημοσύνη και το Διαδίκτυο των Πραγμάτων.

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πορεία και την εξέλιξη του ARCTUS!

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.