Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
     
Ώρα: 09:00 πμ - 15:00 μμ
Online event

Webinar: Μια νέα Ψηφιακή εποχή για τον κατασκευαστικό κλάδο στην Ελλάδα, μέσω τεχνολογιών ΒΙΜ

Ο Συνεργατικός Σχηματισμός IsZEB, σε συνεργασία με το ΕΚΕΤΑ/ΙΠΤΗΛ διοργανώνει την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020, διαδικτυακή ημερίδα με θέμα το «Ψηφιακό μετασχηματισμό του κατασκευαστικού κλάδου στην Ελλάδα, μέσω της χρήσης τεχνολογιών ΒΙΜ».

Η ημερίδα, με κεντρικό άξονα τη τεχνολογία Building Information Modeling (ΒΙΜ), έχει ως στόχο να ενημερώσει επιχειρήσεις και επαγγελματίες του ευρύτερου κατασκευαστικού κλάδου σχετικά με την τεχνολογία αυτή καθ’ εαυτή καθώς και τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη της χρήσης μέσα από πραγματικές εφαρμογές. Εκπρόσωποι από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς και το ΤΕΕ θα παρουσιάσουν τόσο σε Ευρωπαϊκό όσο και σε Εθνικό επίπεδο τις τελευταίες νομοθετικές εξελίξεις, τις βλέψεις και τα παρεχόμενα κίνητρα, σχετικά με δράσεις και πρωτοβουλίες για την ψηφιοποίηση του κατασκευαστικού κλάδου. Μέρος της εκδήλωσης είναι αφιερωμένο σε διακεκριμένες εταιρείες οι οποίες θα παρουσιάσουν πρακτικές εφαρμογές και παραδείγματα επιτυχημένων έργων με λύσεις ΒΙΜ, ενώ τέλος, θα αναδειχθούν νέα εργαλεία και πρακτικές, ως αποτέλεσμα ερευνητικών δραστηριοτήτων, που έχουν στόχο την περαιτέρω εξέλιξη του ΒΙΜ.

Εμπειρογνώμονες, επαγγελματίες του κλάδου, ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι νομοθετικών και θεσμοθετικών φορέων, θα ενημερώσουν και θα μεταφέρουν πληθώρα πληροφοριών με στόχο την ενίσχυση και την ψηφιοποίηση του κλάδου των κατασκευών. Απώτερος στόχος της εκδήλωσης είναι οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες του κλάδου να αποκτήσουν μία καλύτερη αντίληψη της τεχνολογίας που ήδη αλλάζει τα δεδομένα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η ημερίδα διοργανώνεται με τη συγχρηματοδότηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

 

Παρακολουθήσετε ζωντανά την ημερίδα:

https://www.livemedia.com/bim2020

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.