Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
WATT+VOLT
WATT AND VOLT EXPLOITATION OF ALTERNATIVE FORMS OF ENERGY SOCIETE ANONYME
Contact Info

Διεύθυνση : Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 217Α, T.K. 15124, ΑΘΗΝΑ

Τηλέφωνο : +30 2130 189199

Website : www.watt-volt.gr

Education

Εταιρικό Προφίλ

Η WATT+VOLT είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ενέργειας στην Ελλάδα. Η ηλεκτρική ενέργεια, το φυσικό αέριο και η ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών και λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας που απολαμβάνει ο τελικός καταναλωτής είναι οι παράγοντες που καθιστούν την εταιρία ως τον κορυφαίο πάροχο ενέργειας. Ανταποκρίνεται στις  ανάγκες της αγοράς με αφοσίωση, αποτελεσματικότητα και ευελιξία επενδύοντας στρατηγικά στην συστηματική έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Μεταξύ των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, βρίσκονται λύσεις IoT,  λύσεις έξυπνης διαχείρισης συσκευών και αισθητήρων  “smartwatt”.

Παράλληλα, η WATT+VOLT εισέρχεται στην ηλεκτροκίνηση ακολουθώντας την παγκόσμια τάση για υιοθέτηση ενεργειών με στόχο τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος των καταναλωτών.    
 

Παρεχόμενες υπηρεσίες/προϊόντα:

  • Ηλεκτρικό Ρεύμα
  • Φυσικό Αέριο
  • Smartwatt εφαρμογή με έξυπνες συσκευές για τον πλήρη έλεγχο του σπιτιού και εξοικονόμηση
  • MyWatt εφαρμογή για έλεγχο κατανάλωσης, καταχώρηση ένδειξης μετρητή, πρόσβαση στους λογαριασμούς και δυνατότητα εξόφλησης με ασφάλη τρόπο

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.