Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Renel: Το νεότερο μέλος του IsZEB

Renel: Το νεότερο μέλος του IsZEB

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι η εταιρεία Renel εντάχθηκε και επίσημα ως μέλος στον Συνεργατικό Σχηματισμό IsZEB, επισφραγίζοντας έτσι τη δέσμευσή μας για καινοτομία και βιωσιμότητα.

Το IsZEB αποτελεί ένα οικοσύστημα που επιδιώκει την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων στον τομέα των κτιρίων με στόχο την επίτευξη της ενεργειακής αποδοτικότητας και ευφυίας. Η συμμετοχή της Renel είναι ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση των προσπαθειών για τη δημιουργία βιώσιμων και ενεργειακά αποδοτικών κτιρίων. Με αυτήν τη συμμετοχή, εκφράζεται η κοινή δέσμευση με στόχο την υποστήριξη των προσπαθειών για την ανάπτυξη βιώσιμων και καινοτόμων λύσεων για τον κατασκευαστικο κλάδο.

Το Προφίλ & Οι Υπηρεσίες Της Renel:

Η Renel παρέχει καινοτόμες, ολιστικές λύσεις για ενεργειακά και ηλεκτρομηχανολογικά έργα και υπηρεσίες. Δίνοντας έμφαση στον κλάδο της βιομηχανίας, της ενέργειας, των κτιρίων και της έρευνας, σχεδιάζει και εφαρμόζει οικονομικά αποδοτικές προτάσεις, βελτιώνοντας την επιχειρηματική αποδοτικότητα, αυξάνοντας την ανθεκτικότητα και προάγοντας το επιχειρηματικό όραμα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Renel μπορείτε να βρείτε στο προφίλ της

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.